Det bedste fra naturen
Løbende nyheder
fra IREKS worldwide
Ireks
Dansk> AKTUELT > Sammen er vi stærke!

Sammen er vi stærke!

Den globale spredning af Coronavirus stiller os alle overfor store udfordringer. Fødevareproducenter betragtes som strategisk vigtige og yder et værdifuldt bidrag med at forsyne befolkningen med fødevarer. Men det indebærer også et stort ansvar for vores kunder og selvfølgelig for vor egen virksomhed om at opretholde forsyningskæden så godt som muligt. Vores medarbejderes, kunders og forretningspartneres sundhed og sikkerhed er af den højeste prioritet i håndteringen af denne opgave.

IREKS følger udviklingen af coronavirus SARS-CoV-2 tæt. En netop dannet koordinationsgruppe beskæftiger sig intensivt med den daglige udvikling, og de har allerede truffet diverse foranstaltninger for at forebygge den yderligere spredning af coronavirus.

I denne vanskelige situation bestræber vi os i IREKS-gruppen på at støtte vores kunder bedst muligt i deres daglige forretning. Vores konsulenter, både nationalt og internationalt, har måtte indskrænke deres besøgsaktiviteter da også mange virksomheder har begrænset antallet af besøgende. For at minimere risikoen for smitte, besøger vores konsulenter derfor indtil videre ikke længere vores kunder personligt, men vil i stedet aktivt støtte og vejlede dem telefonisk fra deres hjemmekontor. Vores kunder kan dermed fortsat nyde godt af vores omfattende service.

Den solidaritet, der kan mærkes i disse dage, giver håb. Lad os holde sammen, gøre vores bedste og således hjælpe hinanden med at tackle denne usædvanlige situation bedst muligt. Sammen er vi stærke - i går, i dag og i morgen.