IREKS WORLDWIDE
Von Natur aus Bestes
Neues von IREKS:
Weltweit auf dem Laufenden
Ireks
Dansk> AKTUELT > Omstilling fra IFS til FSSC

Omstilling fra IFS til FSSC

Indtil nu har IFS (International Featured Standard) været en vigtig del af vores kvalitetsstyringssystem. Nu er den blev erstattet af FSSC standarden, som har fået stadig større betydning internationalt.

For at kunne imødekomme fremtidens krav fra markedet endnu bedre blev IREKS certificeret i henhold til FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) for første gang i september 2015. Sammenlignet med IFS giver denne uafhængige og internationale standard mange fordele, og den er med til at opretholde og yderligere forbedre vores høje kvalitetsstandarder.

Udover detailhandelen er også eksperter, blandt andre fra områder som produktions og fødevareovervågning, involveret i den videre udvikling af FSSC. Det gør det muligt at lave forbedringer set ud fra flere forskellige perspektiver. På baggrund af anerkendelse fra GFSI (Global Food Initiative Safety) svarer FSSC standarden nøjagtigt til BRC Global Standard (British Retail Consortium Global Standard) og til IFS.

Den løbende udvikling af vores certificering understreger, at vi hos IREKS gør os umage for at opnå højest mulige produktkvalitet og fødevaresikkerhed.