Det bedste fra naturen
Service – er for os et udtryk
for ægte partnerskab
Ireks
Dansk> SERVICE> Seminarer og kurser

Seminarer og kurser:
Sådan holder du dig opdateret

IREKS driver bagecentre rundt om i verden. Der tilbyder vi dig muligheden for at holde dig opdateret og videreudvikle dine egne ideer ved at deltage i praksisorienterede seminarer og kurser af høj faglighed.

Vores bagecentre rundt om på kloden gør os i stand til at kunne fremstille produkter tilpasset lokale ønsker, men først og fremmest er centrene til rådighed for dig. Her kan du afprøve nye opskrifter, øve og eksperimentere, dygtiggøre dine medarbejdere eller dig selv.

Vores praksisorienterede seminarer bliver gennemført af vores egne fagfolk. Fokus er først og fremmest på det konkrete udbytte i forhold til dit daglige arbejde.

Den intensive erfaringsudveksling vores kolleger imellem giver dig desuden mulighed for at hente ideer og lade dig inspirere til at videreudvikle dine egne ideer.

For det er ikke nok at vente på, hvad de andre gør. For dig gælder det om at bringe din egen virksomhed foran med kreative ideer, ved at optimere arbejdsprocesserne eller måske ved at finde helt nye veje til dine kunder.

Utallige bagere over hele verden har deltaget i seminarer og produktundervisning i vores bagecentre. Vi håber også, at vi må byde dig velkommen. Henvend dig til en IREKS konsulent eller skriv til os.