Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks
Dansk> PRODUKTER> Certificeret øko-kvalitet

Økologi: et voksende marked med merværdi

Der er en stadigt stigende efterspørgsel på økologiske produkter og udbudet af produkterne i detailhandlen bliver større og større, hvilket også ses i bagerierne. Økologiske produkter betragtes som kvalitetsprodukter. De giver den gode følelse af at gøre noget godt for sig selv og for miljøet. Og på grund af de strenge krav til kontrol imødekommer de et øget behov for fødevaresikkerhed.

Begrebet økologi er beskyttet og må kun anvendes, når et produkt lever op til EF-forordningerne 834/2007 og 889/2008. Det betyder, at ingredienser, der stammer fra landbrug, skal være økologisk dyrket. Kun i helt specielt regulerede tilfælde kan dette krav fraviges. Som bevis på at kravene i certificeringen er opfyldt udstedes et dokument, der er gyldigt et år ad gangen.

I mange år har vi hos IREKS kunnet tilbyde et udvalg af økologiske produkter inden for bagemidler, surdeje og malt.

Et økologisk sortiment kan give dit bageri en række fordele; ud over muligheden for et højere afkast kan du tiltrække en større kundekreds, og du kan øge kundernes tillid og loyalitet og ikke mindst din konkurrenceevne.

Vil du høre mere om vores økologiske produkter, så kontakt os meget gerne. Sammen finder vi den løsning, der er bedst for dit bageri.

BCS øko-certifikat