Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks
Dansk> PRODUKTER> Fordi økologi også er omtanke

Fordi økologi også er omtanke

For mange er økologi blevet til meget mere, end at man køber nogle særlige fødevarer. Flere og flere er ikke kun interesseret i, hvilke forhold deres mad bliver produceret under, men også i hvordan fødevareproduktionen påvirker både mennesker og miljø. Det er en stadig voksende gruppe af forbrugere, som du kan appellere til med lækkert bagværk i øko-kvalitet! Man vælger ikke kun økologisk bagværk, fordi man har en forventning om en god smagsoplevelse, men også fordi man ønsker at vælge sin mad med omtanke.

Man kan lave meget mere end godt brød af vores økologiske bageingredienser. IREKS giver dig et alsidigt udvalg af økologiske produkter til effektiv fremstilling af varierende bagværk i økologisk kvalitet:

  • Økologiske bagemidler
  • Økologiske blandinger
  • Økologiske surdeje
  • Økologiske maltprodukter

Vores produkter bliver fremstillet efter de høje krav i forordning (EU) 2018/848. Alle bearbejdede råvarer af landbrugsoprindelse kommer fra kontrolleret økologisk jordbrug. Risikoorienteret overvågning i vores højsensitive ultrasporingsanalyse-laboratorium sikrer højest mulig renhed og sikkerhed.

Kvalitetsstemplet på vores økologiske produkter er certificeringen fra et uafhængigt økologisk kontrolorgan (DE-ÖKO-001). Det er det synlige tegn på vores økologiske kvalitet.

Udnyt øko-trenden til fordel for dig og dine kunder: Udover den højere fortjeneste, der kan opnås med økologiske produkter, kan du åbne op for nye kundegrupper, skabe højere kundetillid og kundeloyalitet samt skille dig ud fra konkurrenterne med et sortiment, der er tilpasset markedstrenden.

Er du interesseret i vores økologiske udvalg? Så er du velkommen til at kontakte os.

BCS øko-certifikat