Det bedste fra naturen
Sikkerhed kan kun gives
af den der selv er sikker
Ireks
Dansk> KVALITET> Højteknologisk produktion

Højteknologisk produktion sørger for produktsikkerhed og hygiejne

IREKS producerer kvalitet. Det er et grundlæggende princip i vores firmafilosofi. Og vi omsætter det konsekvent i produktionen af bageingredienser. Vores lukkede, fuldautomatiske batchblandingssystem sørger for en sikkerhedsstandard på højeste niveau.

I IREKS' batchblandingssystemet doseres der direkte i batchcontaineren - og ikke via en rørledning. Systemet følger den opskriftsstyrede produktionsgang og henter automatisk ingrediens for ingrediens. Mængderne bliver reguleret via indbyggede præcisionsvægte. Herefter styres batchcontainerne elektronisk videre til en blandingsstation og tømmes til sidst direkte i sække.

Alt, der kommer i kontakt med produkterne, kan adskilles i moduler og rengøres. Det forhindrer uønsket krydskonterminering.

Vores integrerede laboratorium følger alle produktionsfaser med kvalitetskontrol. Hertil kommer, at hele materialeflowet registreres via stregkoder. Alle handlinger, der har indflydelse på kvaliteten, underskrives med elektronisk signatur af den ansvarlige medarbejder ved hjælp af et personligt chipkort. Vi kan således hurtigt og problemfrit - gennem hele fremstillingsprocessen - spore et hvert parti varer helt ned til oprindelsen af den enkelte ingrediens.

Sådan baner nye teknologier vejen ind i fremtiden, og gør det muligt at være mere effektive og at opfylde de høje krav selv i miljømæssighenseende. Og de hjælper os med at indfri det løfte, som vi dag efter dag giver: at du også i fremtiden kan regne med et varieret sortiment i bedst mulige kvalitet på attraktive betingelser.