Det bedste fra naturen
Løbende nyheder
fra IREKS worldwide
Ireks
Dansk> AKTUELT > Special 2021: „Blanc et Noir”

Special 2021: „Blanc et Noir”

„Blanc et Noir” [fransk for „hvid og sort”] - det er titlen på IREKS-kalenderen 2021. Find hver måned ny inspiration til bagværk, der ikke kun appellerer til øjet, men som også smager godt takket være deres specielle former. De sort-hvide fotos fremhæver på kunstnerisk vis de fascinerende detaljer i bagværket.

 

Opskrifter i „Blanc et Noir”

Januar: Birkes-fletninger

Februar: Bagels

Marts: Doppelsemmel

April: Pão Francês

Mai: Krustis

Juni: Rosenstykker

August: Simit

September: Laugenbrezeln (Saltkringler)

Oktober: Schrippen

November: Seelen (Sjæle)

December: Ferrarese (krydshorn)

 

I bagerier rundt i verden finder vi alle mulige små bagværk. Ofte har disse en regional eller historisk baggrund og betragtes ofte som flagskibet for et godt bageri på grund af deres omfattende produktion og kunstneriske forarbejdning. En ovn fuld af vellykket bagværk er nøglen til enhver bagers succes og fylder ham med en særlig stolthed. Bagning er et hjertesag!

Lad os hver måned føre dig ind i en verden af kunstnerisk bagværk lavet med en dyb kærlighed for bagning. Gennem spillet med lys og skygge fremhæves detaljerne i bagværket. For eksempel kommer formen på en Schrippe eller en brasiliansk Pão Francês især til sin ret med sort / hvid fotografering. Men detaljer, som det typiske store hulrum i krummen af den italienske specialitet Rosetta Soffiata eller den smukke skorpestruktur af et Rosenstykke, får særlig opmærksomhed.

Du finder altid den tilsvarende opskrift her på vores hjemmeside i begyndelsen af måneden. Derudover offentliggøres 12 korte videoer på vores YouTube-kanal, der viser detaljerede billeder af bagværket og selve fotoproduktionen.