Det bedste fra naturen
Løbende nyheder
fra IREKS worldwide
Ireks
Dansk> AKTUELT > Special 2022: „Perfektion“

IREKS-kalender 2022:
Med forædlede råvarer til perfekt bagværk

Råvarer. Forædling. Perfektion. Det kræver mange sofistikerede processer for at forvandle korn til smagfuldt bagværk fyldt med smag. Ingen kender de mange forarbejdningstrin i bagerierne og konditorierne bedre, end I gør. Men hvad sker der, før råvarerne når bageriet? I vores 2022-kalender kan du finde ud af, hvordan IREKS laver korn og andre værdifulde basisråvarer om til forædlede produkter, som du sætter præg på og perfektionerer i dit bageri.

År efter år, høst efter høst: Naturens skatkamre ude i marken er udgangspunktet for vores produkter. For at udnytte hvert enkelt korn til sit fulde potentiale, har IREKS sat sig for at sætte alle råvarer under lup – og at forbedre dem gennem en bred vifte af forædlingsstadier.

Til vores kalender, ”Perfektion”, har vi udvalgt seks af de forædlede råvarer. Det er særlige ingredienser, der præger et stort udvalg af vores produkter, og som fuldendes ved at blive til smagfuldt bagværk i jeres bagerier. I løbet af året vil vi give jer en detaljeret introduktion til grøn spelt, boghvede m.fl., og vi tager jer også med på rejsen fra korn til færdigt produkt. Endestationen er naturligvis jeres disk, og helt til sidst: kundernes tallerkner!

For hvert emne får du detaljeret information og kan for eksempel få at vide hvad, der er så særligt ved IREKS’ malte, eller hvad, det betyder, at IREKS tager hånd om alle stadier af speltproduktionen! Vi vil også præsentere inspiration til matchende bagværk, der viser ingrediensernes bedste sider. Du kan se frem til kreative ideer til brød og stykker og til inspirerende kager!