Det bedste fra naturen
Velkommen
til IREKS' verden
Ireks
Dansk> OM OS> International

Tænk globalt, handel lokalt

Hvert land og hvert bageri har en helt individuel karakter. Præferencer, sortimenter, arbejdsprocesser og markedsstrategier er forskellige. Vi tilbyder bagerier i over 90 lande helt individuelle løsninger – alt efter behov, enten regionalt eller internationalt inspireret.

At se ud over sin egen horisont og bevæge sig ud i internationalt rum; det var allerede for mere end 160 år siden vigtigt for virksomhedens grundlægger. I denne tradition har IREKS Gruppen videreudviklet sig og opererer nu over hele verden.

Vi har således et grundigt kendskab til nationale og regionale specialiteter, og retter samtidig blikket mod internationale tendenser. Vores viden omsætter vi i individuelle produkter og opskriftsideer som vores fagligt kompetente konsulenter fra 30 nationer præsenterer lokalt hos jer i bagerierne.

Sådan profiterer alle af den globale ideudveksling, som vi bevidst fremmer og plejer.

Vores datterselskaber og handelspartnere, der hjælper dig i dit daglige arbejde, finder du i mange lande rundt om i verden.

Ved integrationen af den førende aroma-, isingrediens- og dekorationsproducent Dreidoppel i 2004 blev firmagruppens internationale kompetence yderligere udbygget.