Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks
Dansk> PRODUKTER> Internationale koncepter

Vi giver inspiration til dit internationale sortiment!

I mange lande rundt om i verden er bagværk en vigtig del af den respektive kultur. Over årene er udvalget af brød- og konditorvarer blevet nærmest ubegrænset. Variationen og de regionale forskelle er stor. For at imødekomme forbrugernes ønske om konstant fornyelse står vi hos IREKS klar med et væld af muligheder til dit bageri.

Vores gode forbindelser verden over giver mulighed for en livlig udveksling af produktideer og erfaringer. På den måde er vi altid i stand til at præsentere nye, interessante bageblandinger til brød, småbrød og kager. Udgangspunktet er ofte traditionelle, gennemprøvede opskrifter fra det enkelte land.

På den måde kan du i dit bageri, på dit hotel eller i din catering virksomhed enkelt, hurtigt, og pålideligt tilbyde dine kunder et varieret sortiment lavet på få råvarer af meget høj kvalitet. Og vores erfarne fagfolk støtter dig med løbende præsentationer af interessante nyheder fra hele verden.

Er du interesseret i vores bageblandinger, så kontakt os meget gerne. Sammen finder vi den løsning, der er bedst for dit bageri.