Det bedste fra naturen
Velkommen
til IREKS' verden
Ireks
Dansk> OM OS> Filosofi

Vores filosofi

IREKS Gruppens filosofi bliver båret af tre søjler, der tilsammen udgør grundlaget for vores daglige arbejde: kontinuitet i tanke og handling, kompetence på alle områder og et partnerskabsorienteret fællesskab.

Kontinuitet

Vision har ført os gennem mere end halvandet århundredes begivenhedsrig historie. Fremsynede investeringer i innovativ teknologi og udviklingen af nye markeder har stor andel i vores nuværende position.

Samspillet mellem tradition og fremskridt præger vores virksomhed og dermed vores medarbejdere. Alle bestræber sig på at gøre godt bedre og på hele tiden at skabe nydelse og variation i nye facetter.

Den, der tænker langsigtet, er dog også bevist om sit ansvar over for naturen. For det er kun, hvis vi behandler jorden som en værdifuld partner, at de kommende generationer vil kunne leve i harmoni med den.

Kompetence

At have kompetence og hele tiden videreudvikle sig er det, der driver IREKS familien rundt om kloden.

Kompetence viser vi f.eks. gennem den omhyggelige udvælgelse af vores råvarer, der allerede begynder ved kontrakterne omkring kornets dyrkning. Det fortsætter med den markedsorienterede udvikling af produktkoncepter og opskrifter med kreative markedsførings ideer. Og indebærer brugen af den mest moderne teknologi i produktionen og i vores laboratorier. Også i vores service viser vi kompetence: du bliver udelukkende mødt af højtkvalificerede eksperter inden for netop dit fagområde.

Sådan griber alt optimalt ind i hinanden og vi kan tilbyde dig den service, som du forventer af os. For: 100 % IREKS betyder 100 % kvalitet. Og 100 % sikkerhed for forbrugerne. Og vi ser det som vores ansvar at drive forretning på den baggrund.

Partnerskab

Ingen af vores ideer og opskrifter ville imidlertid være noget værd, hvis ikke du eksisterede - som vores partner. Under mottoet "i fællesskab er vi stærke" plejer vi partnerskaber både internt og eksternt - ofte gennem mange år og årtier.

På den måde mestrer vi udfordringerne sammen og giver viden og erfaring videre fra generation til generation. For at komme dertil er det nødvendigt at hver enkelt i virksomheden bidrager til helheden og med sit engagement sørger for, at IREKS Gruppen også i fremtiden forbliver en helt særlig firmafamilie.