Det bedste fra naturen
Sikkerhed kan kun gives
af den der selv er sikker
Ireks
Dansk> KVALITET> Råvaresikkerhed

Produktkvaliteten begynder med råstofferne

Hos IREKS kontrollerer vi intensivt alle råvarer. Særligt vores ultrasporanalyselaboratorium gør det muligt at lave meget sensitive undersøgelser med henblik på at spore selv de allermindste rester af tungmetaller og pesticider.

Kun den, der bruger de bedste råvarer til sine produkter, kan fremstille førsteklasses bageingredienser. Derfor er kvalitet og sikkerhed overordentlig vigtig for os, når det drejer sig om hver enkelt af de komponenter, som vi bruger i vores produkter.

Alle råvarer undergår en intensiv og systematisk kvalitetskontrol i vores laboratorium. De samme strenge regler gælder for de råvarer, som vi selv fremstiller.

For at kunne leve op til disse krav driver vi laboratorier, der er placeret rundt i verden. På hovedkontoret i Kulmbach har vi imidlertid et helt særligt:

Ultrasporanalyselaboratoriet. Det tekniske udstyr og dets muligheder rækker langt ud over de lovgivningsmæssige krav og ud over det sædvanlige niveau i branchen. Med det nyeste apparatur og måleudstyr giver laboratoriet meget sensible kontrolmuligheder for alle råvarer. Her afsløres selv de mindste rester af tungmetal eller pesticider - helt ned til 1 g i 1.000 tons råvarer.

Det gør det muligt for os omhyggeligt at udvælge råvarer og anvende produkter af højeste renhed - sådan at IREKS kunder kan være absolut sikre.