Det bedste fra naturen
Service – er for os et udtryk
for ægte partnerskab
Ireks
Dansk> SERVICE> Alsidig support

Alsidig support: Fra os til dig!

IREKS støtter dig i alle bagefaglige spørgsmål. Eksperter fra forskellige fagområder står altid til rådighed: Fra marketing og salgsfremme over opskriftsudvikling til teknologiske og levnedsmiddelretslige temaer.

Opskriftudvikling

Vores konstante udvikling af opskrifter giver dig nye ideer til et spændende og profitabelt sortiment - fra internationale salgssucceser over landstypisk bagværk til traditionelle lokale specialiteter. Og der kommer dagligt nyt til!

Marketing

Med professionelle markedsføringskoncepter og -kampagner bidrager vi til et succesfuldt salg af bagværk fra dit bageri. Mulighederne er mange fra klassiske reklameartikler som banderoler, poser, brødskilte og displays til multimediepræsentationer.

Messer

Vi møder dig på talrige messer i alle verdens regioner. Her deltager vi med spændende koncepter og et hold af fagkonsulenter, der giver inspiration og gode råd. Benyt dig af de muligheder som messerne giver og kom forbi!

Fagbøger

Med vores egne fagpublikationer, f.eks. „IREKS-ABC" eller „Bäckereitechnische Handbuch", tilbyder vi grundlæggende bagefaglige opslagsværker.

Har du sprøgsmål så kontakt gerne en IREKS konsulent eller skriv til os.